A cada peça, un espai.
Cada espai, una experiència

Pensem i creem les peces a mida, perquè cadascuna encaixi perfectament en el seu espai

De la mà d’arquitectes i decoradors, des de Rius Artesà Furniture aportem solucions a mida per a projectes integrals d’habitatges d’alt nivell, d’hotels, restaurants, oficines, ambaixades… Pensem i creem les peces a mida, perquè cadascuna encaixi perfectament en el seu espai. A més, treballem en fusteria d’interior i restauració de mobles, perquè creiem en una feina integral que englobi el disseny i el desenvolupament dels projectes. Però, sobretot, que tingui cura de tots els passos del procés. Estem convençuts que cada peça té reservat el seu espai, i que cada espai està a punt per convertir-se en experiència.

Així, l’art de la fabricació s’uneix amb l’especialitat en la instal·lació, amb la capacitat de donar resposta a qualsevol idea i amb la passió per transformar entorns amb un equip petit però compromès amb satisfer els gustos i amb fer realitat el gran somni dels nostres clients.

Els nostres serveis

Habitatges unifamiliars

Servei integral de cases, pisos, lofts,...

Hotels, restaurants, ambaixades...

projectes integrals de construcció i rehabilitació

Mobiliari

Mobles a mida, mobles de disseny, fabricació, ...

Fusteria a mida

Obertures, portes, parquets,...

+ de 75 anys

Treballant la fusta, dissenyant i creant per a tu...

Restauració

Reparació i recuperació de mobiliari i fusteria

Ebenistes de somnis

Si res no és impossible, tots els somnis tenen raó de ser. I a Rius Artesà Furniture ens agraden els reptes. Comptem amb l’aval de l’experiència i d’un bon servei, des de la creació fins a la instal·lació. Oferim serveis integrals relacionats amb la fusta, que van des d’un moble personalitzat fins als complements de decoració, a més de cuines, menjadors, dormitoris, vestidors, portes de pas, banys… En els detalls és on es marca la diferència; per això assaborim la nostra feina. Això ens porta del retoc més petit fins a un projecte integral, on cada element estigui en sintonia a través de la creació d’un projecte de decoració per moblar completament el vostre habitatge.


Amb aquesta voluntat, interioritzem les idees del client i despleguem un servei integral de professionals molt propers que s’encarreguen de tot el projecte. Es tracta d’un treball coordinat i en equip perquè la reforma s’adapti al que desitja qui l’encarrega.

RIUS ARTESÀ FURNITURE

Carrer Consell de Cent, 8
17800 Olot, Girona
Telèfon: +34 972 266 505
Email: info@riusartesa.com

Instagram: @RiusArtesa

©2018 by RIUS ARTESÀ FURNITURE